Diverse,  Mode

Kontor garderobe på udsalg

 

2017 – New year, new dress?

Så startede januar for alvor, og så endda med en mandag! Jeg har heldigvis kaffe i koppen, og giver mig lige god tid til at læse ned over alverdens emails, inden jeg graver mig ned i årsafslutning og regneark.

Januar byder heldigvis også på en kærkommen adspredelse i form af udsalg. Og jeg ved godt at alle butikker efterhånden har udsalg hele året, men der kan være noget at hente i januar udsalget. Særligt på de ting som du alligevel ville have købt. Om det så skal være en erstatning for din yndlings rullekrave, en ny blonde top til dine business møder, et par nye støvler, eller en kjole som skjuler alle juleudskejelserne.

Jeg havde selv håbet at min yndlings nederdel kom på udsalg, men det er desværre ikke sket.

Istedet vil jeg vente og se om der ikke dukker noget virkeligt gode besparelser op sidst på måneden. Eller til påskeudsalget 😉

Hvis du ikke er til udsalg, så kan du også starte din mandag med at kigge på dine feriedage for 2017.  Imodsætning til 2016, er 2017 lidt bedre i forhold til helligdage og jul. Det er dog stadig mest til arbejdsgivers fordel. De første helligdage vi kan så frem til er påske. Påsken falder i år i anden uge af april, så om ca. 100 dage kan du se frem til nogle fridage! Med den udregning ser vinterferie pludselig lidt mere tillokkende ud.

Denne post er ikke ment som et lyseslukker indlæg, det er blot til information, og service, så du kan planlægge din ferie bedst muligt. Og hvis der er for deprimerende at tænke på, så vil jeg anbefale lidt retail-terapi via linksene herover.

Rigtig godt nytår!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.