Corporatelife,  Inspiration

4 opfriskere til dit kontor

Tid til nyt

 

 

Jeg ved ikke med jer, men mit kontor er lidt halvkedeligt at se på. Jeg sidder i storrumskontor, og har derfor begrænset råderum til at gøre noget.

Selve rummet er en form for indhak, ved siden af en bred gang. Jeg har et skrivebord, og sidder som nr. 2 fra  vinduet. Bag mig er et lavt mødebord med stole, og ved siden af mig en træfarvet 80’er reol. Og så er det ikke plads til mere.

Jeg har en træskærm til begge sider på mit skrivebord for at skærme udsynet. Jeg har siddet på denne plads i knap 3 uger, og indtil videre er der kun kommet et organogram og billeder af mine børn op.

Jeg ville gerne gøre mit kontor lidt hyggeligere, og i den ideelle verden hvor jeg havde mit eget kontor i et lækkert miljø, så skulle der ske noget. Sådan et kontor som mine kolleger godt kan lide at komme ind på. Et sted jeg selv bliver inspireret af at være. For jeg tilbringer immervæk mange timer på det kontor.

 

Jeg ville overveje følgende kontor tiltag:

1. Plakater. Noget med farver, og evt. kendte motiver. Ikke noget udfordrende, som kan støde folk. Kalenderen med de nøgne mænd hører ikke lige til på arbejdet (medmindre man er kvindelig mekaniker eller læge)

plakater

 

2. Wall poster. Væggene er ret glatte, og det er svært at få tape og klister til at sidde fast. Så en flot wall sticker, evt. med en skyline, kunne være godt.

skyline

3. Blomster. Der fulgte en kæmpe stor bregne med kontoret, da jeg flyttede ind. Den fylder et helt hjørne for sig selv, og er ret hyggelig. Men jeg skal også have en blomst med noget farve. Nogen der kender en særlig modstandsdygtig plante, som helst ikke skal vandes mere end 5 dage om ugen? Ideelt set ville jeg gerne have sådan en væg her

 

4. Lampe til skrivebordet. Belysningen er virkelig dårlig, så overvejer en ny fin bordlampe som både kan pynte og give lidt lys.

 

Har i andre gode ideer til drømmekontoret? Jeg er åben for det meste, bare det er lødigt og liver kontoret lidt op.

 

 

5 kommentarer

 • Michelle

  Det gik også op for mig for noget tid siden, at mit kontormiljø var en anelse uinspirerende. Jeg sidder på storrumskontor, så visuel stimuli er der egentlig en del af. For mig blev det vigtigt at gøre mit bord – min “base” – mere personlig og inspirerede. Vi har netop flyttet bygning- jeg sidder nu på det nye hovedbibliotek i Aarhus, den bygning der hedder Dokk1. Det er en vanvittig flot bygning, især indefra. Da jeg er kommunalt ansat står al “personliggørelse” for egen regning, og jeg må heller ikke bryde kontoret med lige, hvad jeg synes- også fordi det også er et storrumskontor. Men min plads, den skal gøres fin efter sommerferien har jeg bestemt mig for. Jeg tænker en lille plante (sukkulent eller kaktus, kan passe sig selv ganske fint. De skal vandes hver 14. Dag-ish). En tidligere kollega var så overskudsagtig, at hun havde en tom vase til blomster til at stå. Og så købte hun en buket i ny og næ. Jeg har sat nogle skåle og blyantsholdere med videre op, hvor jeg også har fyldt det med læbepomade og håndcreme (i pæn emballage forstås). Så skal jeg heller ikke slæbe på det hver dag. Og så har jeg lille gul racerbil, der har fulgt mig siden mit første job – altså sådan en legetøjs en – den giver mig held og fart over feltet 😉

  • Corporate Mor

   Fedt! Dokk1 er også på min Århus to-do liste, når jeg kommer på de kanter igen. Og super hyggeligt med lidt affektionsværdi i form af den gule bil 🙂

  • Corporate Mor

   Uh, det med slikskålen er bare lidt farligt! Synes iøvrigt altid at der er søde sager på mit kontor for tiden. Alle de ferie is og kager det kan blive til, fordi folk holder ferie forskudt af hinanden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.