Inspiration,  Karriere

Kunsten at præsentere

Der ligger rigtig mange timer, og ideer bag en god præsentation. Nogen mennesker har et naturligt underholdningsgen, men de fleste vil ikke se det som en naturlig ting at skulle preforme foran et publikum.

Den gode nyhed er dog at det sagtens kan læres. Nancy Duarte har viet sit liv til præsentationer ,og det at gøre dem så gode som muligt. Hun har lavet  research i flere år, og er kommet op med en model for hvordan udviklingen skal være i en præsentation for, at nå tilhørerne bedst muligt. Udviklingen skal ligne et eventyr, med en spændende begyndelse, og så ellers en ren bølgegang af udvikling, så tilhøreren ikke kan undgå at blive revet med. Og så er det rigtig vigtigt med gentagelser! Den havde jeg ikke set komme, jeg er nemlig ikke fan af gentagelser, men det har åbenbart en rigtig god effekt på tilhørerne, hvis det udføres korrekt.

Det er nogle meget interessante pointer hun har med, og jeg kan kun opfordrer til at du ser med herunder. Om ikke andet, så for dine kollegers skyld. Det er trods alt dem der skal lægge øre til dine præsentationer 😉

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.