Diverse,  Inspiration

Den nemme løsning til festen

Endnu en højtid nærmer sig, og med det en masse arrangementer med familien og venner.

Og selvom det er noget så hyggeligt, så kan det knibe med overskuddet, når det kommer til planlægning af festmenuen og eksekvering.

Hvis dit job er ligesom mit, så er der gerne mange deadlines op til helligdagene. Og kolleger som liiiige skal høre om dette og hint, selvom du står med det ene ben ude af døren. Hvis dine deadlines hober sig op, så kan det være svært at få de gode ideer til festmad, eller mad til fødselsdagen.

Du kan hente inspiration her, hvor altid dygtige Ann-Christine tipper om hendes ideer til nem og lækker festmad. Eller hos Arla, som også har et rigtig godt idekatalog til fest maden.

Hvis jeg skulle invitere til påskefrokost, ville jeg personligt nok gøre det lidt mere spansk end dansk, og lave lidt tapas. Ægge/kartoffelkage, pølser, skinker, gode oste, og salat. Og masser af pesto til 🙂

Hvis du ikke er den store kok, eller helt er lagt ned på jobbet, så kan du med god samvittighed invitere til sammenskudsgilde. Det er altså en rigtig hyggelig måde at holde fest på, med den fordel at du kan klare værtsrollen, helt uden at skulle i køkkenet.

Men heldigvis er der hjælp at hente til nem festmad, og det skal du naturligvis udnytte til fulde. Ingen grund til stress, når mad til festen kan hentes udefra. Der findes rigtig mange gode catering firmaer, og hvis du holder til i det midtjyske, så kan du med fordel prøve kokkekompagniet.dk, hvor du kan få fin festmad ud af huset, leveret til døren.

Jeg håber at du får en dejlig weekend, og lidt inspiration til den næste fest.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.