Inspiration

Mangler du en mentor?

Tid til en mentor?

Jeg er selv nået frem til at tiden ikke er moden til at få en mentor endnu. Ikke før jeg selv er mere klar på hvad jeg vil. Men når det er på plads, så håber jeg virkelig at kunne få overtalt et spændende menneske til at sparre med mig.

Jeg fandt nedenstående indlæg i arkivet og har opdateret det med nye links, da DJØF har lavet en del om på deres mentorordning i løbet af det sidste års tid. Nu er der mulighed for både kaffemøder, korte og lange mentorforløb.

Har du en mentor eller en sparringspartner? Virker det?

______________________________________________________________________________

Jeg brugte tirsdag aften på et super spændende event hos netværket Ladies First. Emnet var mentorer,  og det at skabe en relation med en sparringspartner.

Jeg har selv, igennem længere tid, overvejet at få en mentor, da jeg er et sted i min karriere hvor jeg godt kunne bruge lidt guidance, så dette arrangement stod højt på min to-do liste.

Der var flere spændende oplæg fra blandt et mentor/mentee par fra Novo Nordisk, og et par som var sat sammen via Kvinfo.

mentor
Mentor, udvikling, ladies first

Derudover var der et par unge iværksætter kvinder som fortalte om deres nye projekt Co.Work. De laver både klassisk mentor/mentee set-up, og nogle peer to peer grupper, hvor man bliver sat sammen med andre ligestillede, og kan diskutere ens jobsituation. Peer to Peer kunne være rigtig god for unge i første job, hvor mange af problemstillingerne går igen fra virksomhed til virksomhed.

Der blev også opfordret til at “stalke” interessante mennesker på Linkedin, og simpelthen spørge om de var interesseret i at drikke kaffe og diskutere en konkret problemstilling. Ud fra kaffemødet kunne man så vurdere om der var god kemi, og så spørge om vedkommende vil hjælpe yderligere ved at blive mentor.

djøf

Jeg har også undersøgt mulighederne for vi ældre damer med lidt mere erhvervserfaring i baggagen, og her udbyder DJØF et mentor program til mennesker som er “halvvejs” i deres karriere, og har brug for rådgivning til næste skridt.

I kan læse mere om det program her: 

Jeg er ihvertfald blevet mere hooked på at få en mentor, og håber at jeg på sigt bliver sej nok til at blive sparringpartner for nogen. Ud fra oplægsholderne lød det til at være meget givende for begge parter i forholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.