Diverse

Mangler du gaven til Valentines dag?

 

Er du til den amerikanske tradition?

Jeg kan som udgangpunkt rigtig godt lide højtider og helligdage. Jeg er ikke religiøs, men jeg kan virkelig godt lide at fejre ting. Idag havde jeg f.eks., kage med på arbejde, da jeg havde 1 års jubilæum ( egentlig i går, but who’s counting?) Og hvis jeg begyndte at regne efter ville det være nemt at finde en lille ekstraordinær ting som kunne fejres på ugentlig eller daglig basis.

Valentinsdag er jeg dog lidt mere ambivalent med. Jeg kan som sagt godt lide at fejre lidt hele tiden, og gerne hverdagsfejren, så ideen med at gå all in på Valentinsdag, ligger lige til højrebenet, for at bruge en slidt fodbold metafor. Men alligevel er jeg lidt tilbageholdende. Det kommer nok an på ens partner, og jeg har trukket en meget bedvidst forbruger, som sjældent mener at han mangler noget. Det gør gaveindkøb til lidt af en udfordring.

Har du brug for lidt gave inspiration, kan du kigge hos snt bukser

Tøj er dog altid en ting som man kan vende tilbage til, og jeg har tidligere skrevet om tips til køb af gaver til din bedre halvdel. Dem kan du læse her og her.

Det er rart at få gaver, og i en travl hverdag er det også vigtig at huske sin partner.

Hvis du har gode tips til valentins overraskelser, så meld gerne tilbage.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.