Inspiration

Mest læste indlæg i August & September

Hvem elsker ikke en god omgang statistik?

Så blev det tid til at dykke i analyseværktøjet og se hvad du derude har læst mest med på i løbet af de sidste par måneder. På trods af min passion for statistik, så er det alligevel lykkedes for mig at glemme både juli og august måned. Hvertfald indtil nu!

Og juli er undtaget, da både du og jeg jo holdt ferie i lange baner.

Men nu er vi snart i oktober, så lad os se nærmere på de mest læste indlæg her på bloggen.

  1. Der var mange som benyttede sig af muligheden for en lille hurtig test af karrierealder. Her kan du teste om du er forud for din alder på arbejdsmarkedet.
  2. En anden meget læst post var indlægget om hvor stor betydning dit navn kan have på din karriere.
  3. Jeg så også nærmere på hvilke 7 ting du skal passe på med at sige på arbejdet.
  4. Et tilbagevendende emne her på bloggen er hvordan man lettest og hurtigst slipper ud af døren om morgenen, uden at skulle bruge 45 min foran spejlet. Jeg foreslå 3 fine frisurer, som er nemme at sætte på under 5 min.
  5. Og så tippede jeg om min yndlings outfit lige for tiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.