Diverse

Motion på dagsordenen

Det er motionsdag i dag, og jeg sidder fast herhjemme pga. børnelogistik..

 

Jeg har meldt mig til crossfit igen i år, fordi det bare er virkelig godt for mig. Jeg får kørt alle muskelgrupper igennem, og dagen efter kan jeg knap nok løfte armene. Det er virkelig effektivt. Men igen i år, kan jeg ikke deltage hele september måned, på grund af logistik! Det er så ærgerligt, men jeg glæder mig til at komme i gang til oktober.

Jeg har tidligere tippet om gode træningsformer, og jeg sværger selv til crossfit og løb. Jeg har dog fået en våddragt i tidlig fødselsdagsgave, så jeg ser også meget frem til at få svømmet lidt mere i havnen.

Men selvom logistikken fungerer så kan det stadig være svært at komme afsted. Nogle år har jeg haft et løb eller et arrangement ude i fremtiden, som jeg har brugt som motivation til at træne. F.eks. DHL stafetten, eller Iforms kvindeløb. Der er også flere mini-tri, men der er jeg ikke helt nået til med min dårlige svømmeform.

Hvis du har behov for lidt motivation til at træne op, så er der er virkelig mange løb i København. F.eks. Nordic Race som har løb i både Danmark og resten og Norden.

Hvis du har gode ideer til træningsmotivation, så sig endelig til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.