Mode

Når man gerne vil ligne Claire Underwood

Men er lille og kuglerund som mig, hvor skal man så finde noget workwear som sidder godt?

Jeg er helt vild med den meget klassiske stil, som f.eks. præsidentfruen i House of Cards fremviser. Kjoler som viser figuren frem i klassiske farver, og med en lille detalje, som er helt underspillet, men virkelig elegant. Min nuværende arbejdsplads, og mange danske arbejdspladser er meget casual, og jeg er ganske overdressed 80% af tiden. Det generer mig på ingen måde, alle må gå i det tøj de føler for. Jeg kan dog ret godt lide at være klassisk påklædt/velklædt. I de europæiske nabolande vil de ofte betragte mig som meget casual, med semi flade sko og løst hår, så min stil er endnu ikke klar til udenlandsk dresscode.

Men for at komme tilbage til figuren Claire Underwood fra House of Cards, så leder jeg ofte efter hendes type af kjoler. Jeg har dog ikke helt samme figur, hvilket gør det vanskeligt at passe stangvarer i butikkerne.

Heldigvis har jeg browset Etsy tyndt, og fundet en skrædder som netop har den klassiske workwear stil til rimelige penge. Etsy er et sandt mekka for gør-det-selv typer, men til min overraskelse findes der åbenbart alle typer af varer.

Er du til Kate Middelton stilen?

 

Jeg har endnu ikke prøvet shoppen selv, men anmeldelserne er gode. Jeg har kig på de 2 kjoler herunder, som jeg tænker er fine til at kamuflere en blød mave og brede hofter.

Den pink kjole ville jeg vælge i en mørkeblå, hvor Mary kjolen er meget fin i bourdoux som afbildet ovenfor.

Kjolerne koster fra 600kr og opefter, og oveni kommer fragten på 100 DKK. Jeg kan ikke umiddelbart se hvor kjolerne bliver sendt fra, så vær opmærksom på at der kan komme told oveni. Det er altså ikke helt billigt, til gengæld er det kun dig der har lige præcis den kjole fra Heartmycloset.

Hvis du har prøvet shoppen, må du meget gerne give en anmeldelse herinde, så vi andre kan få glæde af erfaringen.

 

 

Indlægget indeholder affliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.