Diverse

Noget om biler, og en quiz

Som konkurrencemennesker er det hårdt ikke at vinde hver gang. Både professionelt og privat!

Jeg bilder mig ind at jeg ved lidt om alting. Jeg er udpræget generalist, og derfor ikke ekspert i noget som helst 😉 Men jeg bryster mig af en bred almen viden, og det er jeg ikke bange for at stå ved. Dog er ulempen klart at jeg indimellem kommer til kort med min almene viden. F.eks. når det kommer til Trivial Pursuit eller Bezzerwizzer, og spørgsmålene drejer sig ind på sport eller biler.

Jeg ved ikke hvem der spiller fodbold, og hvornår de forskellige events er blevet afviklet. Det er lidt stereotypt at jeg, som kvinde ikke ved noget om sport, men I couldn’t care less! Der bliver ikke der jeg kommer til at tage ekstra kurser.

Men jeg føler mig tilgengæld lidt ramt på bilområdet… Jeg er jo inkarneret cyklist, og har ikke rigtig kørt bil siden jeg flyttede fra jylland for 10 år siden. I det lys, kunne jeg jo vælge at være lidt ligeglad med hvilke mærker der kan køre hurtigt, og hvor bremseklodser og reservedele sidder henne. Men jeg synes alligevel at det er mere praktisk viden at have, for jeg kunne godt få behov for at køre bil på et tidspunkt. Oddsene er hvertfald væsentlig højere, end at jeg skulle deltage i OL 😉

Derfor har jeg fundet frem til forskellige quizzer om biler på nettet, og her kommer også en til dig. Tag quizzen her.  Så kan både du og jeg få lidt ekstra bil viden på en sjov måde.

Imens kigger jeg på bremser til bilen (den imaginære bil) , og undrer mig over hvor de ofte de egentlig skal skiftes..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.