Diverse

Nu er renoveringsplanerne nået til soveværelset!

Indlægget indeholder reklame

Så er jeg klar til at få farver på væggen.

 

I forlængelse af mine mange gør-det-knap-så-meget-selv planer, så er endnu en plan dukket op! Jeg ved ikke om det rammer alle kvinder på knap 35 år, men jeg er i ekstremt redebygger mode. Jeg har planer for nye opbevaringsløsninger i køkkenet, op/udrydning på drengeværelset, en fuld makeover af kontoret, og nu er jeg nået til soveværelset.

Det kunne nemlig være super flot hvis mit meget hvide soveværelse, fik en farvet væg. Det er ikke noget nyt eller revlutionerende, I know. Men det er nyt for mig at jeg nu har valgt en farve. Den skal være støvet mørk blå. Hvis det altså findes. Som alle mine andre planer, så er det endnu på skitseplan indtil jeg finder en maler på frederiksberg

En københavnsk eller en maler Frederiksberg, er nok til at finde, selvom jeg godt kunne være bekymret for at de har ret travlt. Jeg kan ikke være den eneste med indretningsdrømme. Jeg ville selv vælge Malerfirmaet Flemmingc, hvis jeg havde frit slag.

Hvis du bliver enig med dig selv om at få gjort noget ved hjemmet, men ikke selv er den store maler.. Så kan du finde en god og billig maler her Mlaer på Frederiksberg. 

Næste projekt?

Udover en farvet væg i soveværelset, så er jeg blevet ret lun på ideen om at fjerne et sænket loft jeg har i køkkenet for at give mere lys og plads. 30 cm ekstra skal man altså ikke kimse af, det vil virkelig gøre noget for rumfornemmelsen i lejligheden. Plus at jeg kunne slippe af med de indbyggede spots, som ikke gør ret meget for stemningen i vinterhalvåret.

Men sådan et projekt tager tid, og sviner helt vildt. Det er gipsloft som skal bankes ned, og jeg vil helt klart fortrække at der kom nogen som gjorde det for mig. Specielt for at jeg ikke ødelagde nogle installationer, noget bærende, eller på anden måde gjorde skade. Bevares, det vil sikkert give god motion at gøre det selv, men jeg vil hellere løbe en tur, og lade de professionelle stå for renoveringen.

Hvis du har gode tips til lejlighedsrenovering, så sig endelig til. Som du nok kan læse, så er jeg stadig ret tidligt min makeover proces 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.