Inspiration,  Karriere

Ny yndlings aversion

Kender i det med at man bliver så irriteret over noget, at man bare ikke kan holde op med at følge med? Dårlige tv-programmer, ærgerlige film, kedelige bøger? Me too! Jeg følger pt. en blog på bloglovin, som hedder Career Girl Daily. De poster stolpe op, og stolpe ned med karrieretips, påklædning, træningstips og så videre. 10% af deres post kan jeg godt lide, og bliver inspireret af. De sidste 90%.. not so much!

Jeg skal her demonstrere hvorfor. Tag denne artikel. Here’s What Successful CEOs Say You Should Do In Your Twenties. Artiklen lister forskellige udsagn fra amerikanske topledere, med såkaldte gode råd til folk i alderen mellem 20 og 30.

Jamen, det er da meget fint, tænker du? Man er ofte lidt usikker i sine 20’ere, det er da dejligt med gode råd. Ja på sin vis, men hvorfor skal de her artikler altid antage, at livet slutter når man når til sin 30 års fødselsdag? Bliver man virkelig kedelig, forsigtigt, og fornuftigt, ligeså snart fødselsattesten siger noget med 3x?

Råd som “Be organized” og “Travel” kunne da lige så godt blive givet til en på 35? Jeg rejser endnu mere nu, end jeg gjorde i mine 20’ere.

Jeg får røde knopper, og burde absolut lade være med at læse de her uendeligt ligegyldige lister.. Men der er jo som sagt 10 % interessante ting imellem, det er bare med at finde dem.

Skulle du, mod forventning, have lyst til at læse mere fra Career Girl Daily, så besøg deres blog lige her 😉

 

Og så må i have den skønneste weekend! Her står den på kæmpe firma fest i aften, så jeg vender snart tilbage med et indlæg om corporate fest tøj! 🙂

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.