Diverse

Nyt på kontoret

Ny inspiration til 2018?

Jeg sidder pt, og har udsigt til noget “lånekunst” der er blevet udvalgt til netop dette hjørne af kontoret. Da jeg arbejder med lægemidler, så forestiller det “meget passende” noget med indvolde.. Som ikke-sundhedsperson, synes jeg personligt ikke det er så charmerende. Så hellere en glad hjort på en grøn eng.

Som følge deraf, overvejer jeg kraftigt at få hængt noget andet kunst op. Jeg er selv mere til grafisk kunst, så nogle
grafiske plakater, kunne være rigtig fint. En grafisk plakat kan være mange ting, men jeg har selv kig på følgende:

Det er nogle fine motiver, og billederne udtrykker samtidigt en form for ro, som jeg godt kan lide at omgive mig med. Hvis det bliver for rodet eller vildt, så forstyrrer det mine øjne mere end det inspirerer.

Du kan finde de viste billeder hos CreativeDot.dk. De har også andre typer plakater, hvis du er mere til dansk design eller fotografier. Der er lidt for enhver smag.

God fornøjelse

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.