Diverse,  Inspiration

Oktober Status

Så er jeg retur fra 3 ugers ferie, og hverdagen starter brat! Hele ugen er pakket med netværks aktiviteter, så det er med at holde logistikken i kort snor.

Samtidigt med presset på jobbet er jeg også alene hjemme med drengene. Så hvis jeg skal nå det hele, så skal der køres stram planlægning, konsekvent madplan og ingen får lov at trække møderne op til kl 16 ud, med ligegyldig kværulering. Og så skal jeg også have sat babysitter i stilling, just in case.

Jeg har dog været nødt til at melde fra til det ellers spændende arrangement på Fondsbørsen på torsdag. Og tilmed et rigtig interessant indlæg hos Ladies First på onsdag om forhandlingsteknik. (Begge er næsten gratis, så kom endelig frisk, hvis din kalender er mere rummelig end min)

Men nogle gange er det også okay at sige nej tak. Jeg skal øve mig på det, men “nej tak” er virkelig en god løsning indimellem. Som en ældre amerikansk erhvervskvinde skrev til sit yngre jeg, så kommer der altid en ny chance. I næste uge er der også et hav af arrangementer, så der begynder min prioritetsliste forfra. Jeg går ikke glip af noget, jeg tilvælger det vigtigste for mig.

Hav en dejlig mandag, og en god og balanceret uge!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.