makeup
Uncategorized

Om førstehånds indtryk – og hår

Førstehåndsindtrykket er vigtigt! Tænk hvilke tanker der går igennem dig, hver gang du møder et nyt menneske. Og dit udseende er en stor del af det.

Hvis du møder et menneske med lidt nusset tøj, klattet makeup eller fedtet hår, så er det svært ikke at bide mærke i det. Ligegyldigt hvor flink/klog whatever den person så er. Derfor er det også væsentligt for dig at huske at andre ser dig på samme måde. Der er en tendens til at vi alle dømmer meget efter udseende, så hvorfor ikke sørger for at du selv er helt klar i dit udtryk?

Da jeg læste på universitet for snart mange år siden, læste jeg i aalborg. Og jeg var meget ofte til frisør Aalborg, for det var både sjovt og selvforkælelse. Jeg skiftede ofte hårfarve, og frisure for at finde min egen stil. Udseende har altid fyldt meget, og førstehåndsindtryk fylder meget på alle stadier.

Det kan være svært at finde en god damefrisør, herrefrisør eller en som er prof til børneklip. Men hvis du mangler en god en til næste gang du kommer til aalborg, så kan du overveje http://www.hair-by-aagaard.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.