Inspiration

Optimale betingelser for Introverte

The Huffington post bragte en artikel om de mest optimale arbejdsbetingelser for introverte.

Jeg er selv borderline introvert, men jeg kan ikke nikke genkendende til alle punkterne. Selvom artiklen pointerer at det er de optimale betingelser, så tror jeg, at selv introverte skal udfordres på deres rammer.

Selvfølgelig skal folk respekteres for den de er, men jeg synes ikke at introverte medarbejdere absolut skal adviseres om, at der muligvis kommer et punkt på mødet, som de skal tage stilling til. Der vil jeg forvente at folk er professionelle ,og forbereder sig på at deltage aktivt, ligegyldigt hvad agendaen siger.

Jeg er i en afdeling hvor der er 75% introverte medarbejdere. Det kan godt være rigtig hårdt, når folk ikke selv byder ind, på møder hvor aktiv deltagelse er et must. Heldigvis er jeg omringet af professionelle, så jeg ved at hvis de har noget at byde på, så skal de nok melde sig på banen på et tidspunkt. De skal bare lige varmes op.

Hvis du vil teste om du selv er introvert eller ekstrovert, så kan jeg anbefale denne test, som kan give dig en indikation af, hvor du ligger henne på skalaen.

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.