Inspiration,  Life Hacks

Pas på skallen!

Fordi din hjerne er dyrebar last.

 

Det her indlæg kommer ikke til at handle om smarte cykelhjelme. Grundlæggende synes jeg ikke, at der er nogen hjelme som er specielt kønne. De er praktiske, de kan være en mindre genistreg udi design, men kønne? Nej!

Jeg har tidligere været rigtig god til at cykle med hjelm, men er desværre faldet af på den, det sidste års tid. Det er ikke min forfængelighed, der driller mig, det er ikke fordi mit hår bliver uglet, nej det er såmænd, fordi jeg er ved at gå til af varme! Jeg er i forvejen en meget varm person, og når jeg får spændt en plastik anordning fast på knolden, så starter mine kirtler i hovedbunden et regulært springvand!

Uden at male for mange ucharmerende billeder, så kan jeg blot sige, at jeg ankommer til arbejde temmelig svedig. Og det er bare ikke praktisk, hvis jeg har møder kort efter jeg ankommer.

Jeg har en helt almindelige Abus cykelhjelm med en masse lufthuller i. Og en sort hjelm fra Nutcase. Det er bare ikke godt nok.

Min trofaste,varme Abus

Det er her du kommer ind i billedet, kære læser. Jeg har brug for hjælp. Jeg er jo akademiker, og skal leve af mit “hoved” resten af mit liv. Hvis det først tager skade, så ryger hele mit eksistensgrundlag (for lige at skære det helt ud i pap)

høvding
Denne her “usynlige” cykelhjelm er virkelig genial! Men 2500 kr for en hjelm er også bare noget af en udskrivning..

 

Så kom frisk med gode modeller, så jeg kan være et godt eksempel for mine drenge, og selv føle mig lidt mere sikker i den vilde københavnske cykeltraffik!

 

 

 

 

 

Hvis du er mere en biltype eller kender en biltype, så skal du selvfølgelig ikke føle dig udenfor. Hvis du vil høre om hvordan du får en Carport eller garageport, bilens pendent til cykelhjelm,  kan du se mere på http://mktrade.dk/

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.