• Pomp de lux – så er udsalget startet.

  Pomp de lux e ret tøjmærke der kun kan købes på nettet og til såkaldte homeparty eller homeshopping som popm de lux selv kalder det. Det er jo vildt hyggeligt med en veninde aften hvor man rigtigt kan få handlet børnetøj eller bare kigget på nyheder osv.

  Hjemmelig hygge med homeshopping er pomp de lux stærke side

  Jeg må lige skynde mig at sige at jeg finder deres desig rigtig skøn, pæn og moderne. Jeg er ligesom de fleste andre vild med pomp de lux. Jeg må dog indrømme at jeg aldrig har været til homeshopping med pomp de lux tøj. Måske skulle man arrangere en aften for kollegerne….. der har nærmest været babyboom de seneste 2-3 år på min afdeling. Mon det er noget i vandet … He he.

  Pomp de lux på udsalg – spar 50 %

  Nu er jeg nu netbruger og i særdeleshed en der holder af at shoppe på nettet :-) . En tur i storcenteret i disse dage og jeg er nærmest deprimeret når jeg kommer hjem. Jeg kan rigtig godt lide andre mennesker …. men når jeg skal handle feks børnetøj, så skal jeg have ro. Og tid. Jeg overvejer mine køb rigtig nøje  … er bestemt ikke impuls køber ;-)

  Så jeg elsker simpelthen nettet og alle de dejlige webshops med webshops. her kan man sidde i ro og mag og gøre sine indkøb i ro og mag. Eneste ulempe er at børnetøjet jo ikke kan prøves og indimellem får jeg da købt noget børnetøj som jege r nød til at senfde retur med også det er ukompliceret.

  Nå tilbage til pomp de lux

  Pomp de lux webshop holder udsalg netop nu

  De har sat stort set alt deres børnetøj ned med 50 %. Så skynd dig ind og gør nogle fantastiske køb :-)

  Her er webshoppen POMPdeLUX

  Man kan da roligt sige at de tyvstarter på januarudsalget :-)
  Men måske er du så heldig at finde nogle gode billige julegaver i form af pomp de lux tøj…..

  Gitte

  Skriv et svar