Inspiration,  Skønhed

Ramt af forfængelighed

Av, så kunne jeg ikke styre mig længere…

 

Siden jeg fik børn har jeg gennemgået en lang række forandringer. Jeg har fået testet min tålmodighed, min nedre grænse for søvn og alle mine projektleder egenskaber ( det er IKKE nemt at komme ud af døren med 2 børn under 6 år hver morgen!)

En anden mere konkret forandring er mit hår. Mit flotte tykke hår som jeg altid har været rigtig glad for, er begyndt at blive gråt.. Meget gråt! Det startede allerede, da jeg fødte min første søn, men da var det kun et enkelt hår indimellem. Og det plukkede jeg bare ud, og kom videre.

I oktober overvejede jeg første gang at få håret farvet. Men da løb jeg ind i en frisør som fik talt mig fra det, og jeg slog mig til tåls med mine grå hår..

Men nu har jeg kapituleret. De grå hår har taget magten over hele min skilning, og har bredt sig til underhåret også. Så en dag i påskeferien satte jeg mig i stolen, og blev enig med frisøren om at få lavet tynde karamelfarvede striber i det øverste lag af mit hår. Samme karamelfarve som er i mine spidser, med den forhåbning at mine grå hår kunne blende ind, og blive skjult.

Jeg fik en rigtig fin vejledning hos Saxkjær på Islands Brygge. En travl salon, men hyggelig med gode mennesker. Jeg har derfor fået striber, så nu ligner jeg, mest af alt, en der har været på en virkelig god ferie 😉

striber

Ikke det bedste hårbillede, men glæden er ikke til at tage fejl af!

 

Er jeg den eneste der tyr til fjollede forfængelige løsninger på forandringer som blot er helt naturlige? Jeg må tilstå at grå hår i min verden primært findes på mennesker som er 60+. Selvom jeg udmærket godt ved at det er meget individuelt hvornår og om man skifter til grå. Og JA, det er så afgjort first world problems! Og jeg er ganske klar over hvor priviligeret et menneske jeg er, når jeg har tid til at bekymre mig om mine grå hår 😉

 

 

Dette indlæg er IKKE sponsoreret, jeg er bare ualmindeligt begejstret for mit nye hår

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.