Diverse

Reklameskilt til din virksomhed?

Hvis du allerede nu er ved at planlægge sommerens konferencer og events

 

Jeg er i en branche for der er stramme regler om markedsføring. Det er virkelig at holde tungen lige i munden, hvis man ikke skal overtræde en eller anden paragraf. Sådan er det heldigvis ikke for alle, og nogle virksomheder kan benytte sig af smarte reklameskilte og andet fancy for at promovere sig selv.

Hvis du er en af de smarte, som har lavet en business i Klitmøller (Cold Hawaii) eller en af de andre populære badebyer, så var det måske noget for dig med et beachflag ,eller strandflag om man vel. Det er hvertfald en god måde at tiltrække sig opmærksomhed på fra forbipassende. Det kan også bruges hvis du har en cafe, eller en butik med lidt areal ude foran.

Nogle gange kan jeg godt blive lidt misundelig på dem der tør trække stikket og tage til et mere afsidesliggende sted for at starte en forretning. Hvis man laver konsulentforretning eller andet der kan klares online, hvorfor så ikke spare den dyre Københavner husleje, og lave et kontor i Thy? Det kræver lidt is i maven, og man skal nok være glad for at surfe, eller gå lange ture i blæsevejr. Men hvem er ikke det?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.