Diverse

Rigtig god weekend!

Hvis du har efterårsferie, så håber jeg du har haft en dejlig uge!

Jeg har haft en enkelt fridag, og det var SÅ godt! Den brugte jeg på en løbetur, familiehygge, og på at planlægge næste ferie 😉

Men det skulle ikke handle så meget om ferie i dag. For et års tid siden, blev jeg medlem af et bloggernetværk. For dig som læser med, så betyder det ikke noget. Men for mig betyder det mulighed for sparring, og hjælp fra ligesindede når jeg har behov for det.

Et par af kvinderne fra BloggersbyHeart mødtes for nylig i København til en sparringsseance, og du kan læse mere om hvad det gik ud på hos Lisesommerlund.dk.  (Lise henviser til mig som værende en “tough cookie”, og jeg er helt vild med det navn!) Jeg var også med til seancen, og blev meget inspireret til nye tiltag. Det kommer der mere om senere.

 

Jeg vender tilbage med flere spændende indlæg på mandag. Indtil da må du have en rigtig dejlig weekend, og husk at slappe af!

 

 

 

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.