Diverse

Så er det tid til sommerfest!

Nu er det tid til at få arrangeret årets sommerfest på jobbet.

På mit arbejde ligger sommerfesten i juni måned. Der er naturligvis et tema, som det jo hører sig til. I år er temaet sport! Jeg glæder mig til at se hvor kreative folk er Sidste år var det charter, og folk var enormt festlige. Der var selvfølgelig et hav af stewardesser, “japanere” med kameraer i store flokke, og et enkelt palmetræ. Udklædningstøj var i høj kurs, og mange havde brugt lang tid på deres kostymer.

Et sports kostume kan dog godt gå hen og blive lidt svært. Det kunne måske være en football spiller, gymnastik dragter eller fodboldtøj?

Udklænningstøj kan der heldigvis findes hjælp til på festtema.dk. 

Det ville være sjovt at komme som et helt rugby hold, eller en flok synkronsvømmere med næseklemmer og det hele.

Selvom der hurtigt kan gå konkurrence i at komme i det vildeste outfit, så skal du overveje nøje hvad du dukker op i til en firmafest. På præcis samme måde som du bør overveje hvor meget alkohol du kan indtage, så skal dit outfit ikke være alt for vovet. Det må til gengæld gerne være sjovt. Hvis du er i tvivl, så spørg dine kolleger om hvad de kommer i, og læg dig i slipstrømmen på det.

Hvis dine nærmeste kolleger ikke skal med, og du er i tvivl om hvor vildt det vil gå for sig, så overvej hvordan du vil have det når du hilser på din chef til festen. Det skal du helst kunne gøre uden at være ved at flygte ned i et musehul 😉

Jeg ville selv undgå noget meget bart, og meget udringet. Også af hensyn til mine kolleger. For selvom det er fest, så er det stadig i arbejdsregi.

Det kommer dog helt an på din arbejdsplads. Der er så uendeligt meget forskel på kulturen rundt om på de danske arbejdsplads.

Men jeg håber at du får planlagt nogle gode udklædningsfester!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.