Inspiration,  Karriere

Sådan får du styr på dit CV

Er du på jobjagt, men har svært ved at sætte dit CV op, så kig med her.

Det kan være en enorm frustrerende proces at lave et CV. Hvor meget skal med, og hvordan sætter du dit CV overskueligt og lækkert op?

Det er vigtig at holde modtageren for øje hver gang. Det kan ikke siges ofte nok, du får det altså rigtig svært hvis du støtter dig for meget op af “dit standard” CV. For dit CV er et dynamisk stykke papir som ændrer sig, og som bør ændre sig i henhold til det relevante job.

Jeg holder mit “standard CV” opdateret løbende, i den forstand, at jeg bruger det som en huskeliste. Når der så dukker et interessant job op, så luger jeg ud i de forskellige opgaver, så det mest relevante står først, og er tydeligt fremhævet.

På mit CV har jeg en lille “teaser” om man vil, som kort opsummerer hvem jeg er som medarbejder, og som person:


Kompetencer

Jeg er engageret, resultatorienteret og serviceminded. En af mine kerne-kompetencer, er min evne til at bevare fokus og overblikket i både projektsammenhænge og i daglige opgaver. Jeg tilegner mig hurtigt ny viden, og er god til at identificere både muligheder og mangler. Jeg kommer med en solid forretningsmæssig erfaring med særlig fokus på jura, projektstyring og medicinalindustrien.

 Personlighed

Jeg er ressourcestærk, positiv, og evner at følge mine projekter helt til dørs. Jeg holder af tværfagligt samarbejde og har meget at bidrage med i en gruppe, i særdeleshed mine akademiske egenskaber, troværdighed og engagement. Jeg giver konstruktiv feedback, jeg er god til at overholde deadlines, og jeg har øje for muligheder.


Denne lille teaser ændrer jeg naturligvis, så det passer til virksomheden, men den er samtidigt så generisk at den ikke kræver den store gennemgang fra ansøgning til ansøgning.

Hvordan skal CV’et så se ud?

Jeg har valgt et ret enkelt look, som du kan se i bunden af dette indlæg. Hvis du ønsker lidt mere smæk på grafikken, eller arbejder i en branche hvor det kreative bliver værdsat lidt højere end i min, så kan du med fordel hente en skabelon på nettet. F.eks

[embeddoc url=”http://corporatemor.dk/wp-content/uploads/2017/02/COVER_PAGE.docx” download=”all” viewer=”microsoft”]

 

[embeddoc url=”http://corporatemor.dk/wp-content/uploads/2017/02/RESUME_PAGE1.docx” download=”all” viewer=”microsoft”]

 

Eller en af disse meget fine CV’er. Der er lidt for enhver smag.

Og du er naturligvis også meget velkommen til at blive inspireret af mit CV. Selvom det ikke har en grafisk wow effekt, så virker det 😉 Og husk at det selvfølgelig er dine kompetencer som er det allervigtigste. Det ville bare være ærgerligt at gå glip af drømmejobbet, bare fordi din potentielle arbejdsgiver ikke kan se den røde tråd i dit CV.

 

[embeddoc url=”http://corporatemor.dk/wp-content/uploads/2017/02/CM-CV.pdf” download=”all”]

 

I et af de næste indlæg vender jeg tilbage med en guide om hvordan du så kan gøre dine kompetencer synlige, og dine opgaver målbare. Det kan være at du selv har en fornemmelse af at have skubbet papir rundt de sidste 100 år, men det er muligt, og ret enkelt at sætte en kompetence på.

Stay tuned!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.