Corporatelife,  Inspiration

Sådan får du vendt en dårlig dag på jobbet

Er din dag startet med kaffe ned af trøjen, sure børn og manglende forståelse fra chefen?

 

Vi har alle været der. Dagen er startet skævt af en eller anden grund, der er stress eller panik med en af opgaverne, og intet går som planlagt. Hvad gør du så?

Ja, der er mange muligheder, men hvis du går helt i baglås kan det komme til at smitte af på resten af dagen. Hvis du ikke har mulighed for at trække stikket og gå hjem, så er der også følgende muligheder:

6 gode råd til at få dit gode humør tilbage
  1. Gå lige ud til kopimaskinen, eller tage en kop kaffe (mere), og træk vejret. Bare lige dig, i 2 min. Hvis kollegerne bliver ved med at stille spørgsmål til dig, så gå ud på toilettet. Der er helle, og ingen må forstyrre dig. Træk vejret dybt, og få ro på nerverne. Derefter går du ind igen og tager bestik af situationen.
  2. Hvor slemt er det egentlig? Var der en deadline der røg? Kan du redde den på en eller anden måde? Hvis du kan nedfælde en plan for hvordan du kommer tilbage på sporet, så kan det indimellem hjælpe med at genvinde kontrollen. Og husk at spørge dine kolleger. Det hedder ikke teamwork for ingenting, de vil gerne hjælpe!
  3. Husk at du er god til det du laver! Du er her af en årsag, og selvfølgelig kan du løfte dine opgaver. Det lyder lidt new-age agtigt, men husk at tale pænt om dig selv, til dig selv.
  4. Hvis du har en “work wife/work husband” eller bare en god jobven, så hiv dem med ud til kaffemaskinen og tage en pause. Grin lidt af dig selv, eller noget der er sket, alt bliver bedre når man har det sjovt. Og det kan godt være at du har mega travlt, men du bør prioriterer dig selv i 5 min, indtil du har dit overskud og humør tilbage.
  5. Chokolade.. Der er ikke meget der ikke kan reddes med chokolade. Eller kage.
  6. Gå hjem! Hvis alt andet glipper og dine opgaver er helt umulige, chefen er dum og du slet ikke får noget for hånden, så gå hjem og arbejde. Nogle gange kan de forandrede omgivelser, og den trygge stemning derhjemme være med til at give et boost i humøret. Tag en time ud af kalenderen, og så åben laptoppen igen.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.