Skønhed

Se professionel ud, selvom tiden er knap!

Om morgenen er der ikke tid til at eksperimentere.

Nogle morgener er mere “zen” end andre. Især hvis man har børn. Men de fleste kan nok mærke lysten at at blive liggende lidt længere her i den mørke vintertid, og betyder kortere tid til morgenrutinen. Hvis du foretrækker sengen fremfor spejlet, så læs med her og se hvordan du vinder et par minutter.

Først og fremmest er det vigtigt at dit udstyr er i orden. Tøjet skal være rent, strøget/ikke krøllet, og skoene skal være uden snavs og saltrande. Dernæst er det også en god ide at sørge for at din fremtoning er god. Her mener jeg at dit hår er velklippet, huden er fugtet ( og ikke flager), og dine negle er pæne og velholdte.

I en snæver vending, er det godt at have styr på de basale ting, så hvis ovenstående er i orden, så kræver det ikke meget af dig at blive færdig om morgenen.

Jeg har tidligere tippet om en ultra hurtig makeup rutine, som du er velkommen til at blive inspireret af.

En hurtig løsning på uregeligt, eller lidt fedtet hår, er at gemme det væk bag et hårbånd. Det kræver dog træning! Så du skal ikke bare gå ud og købe et hårbånd, så afvente den morgen, hvor det er gået galt. Find fine hårbånd her,  eller gå på jagt i din tørklæde skuffe for at finde et der passer til dit tøj.

En nem frisure “to go” er heller ikke af vejen. Jeg har fundet denne herunder, og du kan fint lade være med at flette håret (det kan jeg ikke finde ud af), og stadig bruge fremgangsmåden. Du kan finde flere tips til hurtigt hår her.

Jeg håber det kan give lidt inspiration til at komme ud af døren hurtigt. Og i en snæver vending kan du også have lidt makeup og en børste til at ligge i tasken eller på kontoret, så du kan blive frisket op i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.