Mode

Seneste køb #4

Min jagt efter et par pæne pumps til brede fødder, er nu ovre! Jeg fik et par enkle, men smukke Clarks  tilsendt ,og de sidder som støbt. De er høje, ca 8 cm, men jeg synes de er så behagelige at have på, så efter lidt øvelse er jeg sikker på, at de bliver min faste møde partner. Clarks laver sko i halve numre, hvilket er skønt når man, som jeg, ligger lige imellem to størrelser.

Modellen hedder Chorus Nights, og fås også i en lys model med slangepræg. Den ville også være fin til sommer, men nu starter jeg lige med et par 😉

clarks23

Jeg har fundet mine til en god pris på Spartoo.dk, men de fås også andre steder.

clarks24

clarkschorous night

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.