Life Hacks,  Skønhed

Smukt hår på 5 min

Fordi vi aldrig bliver færdige med hår-hacks

Et af de indlæg som er blevet læst allerflest gange her på domænet, er mit indlæg om “3 frisurer på 5 min“. Og det kan jeg også godt forstå! Det er 3 hurtige, og ikke mindst nemme frisurer, som jeg viser i det indlæg.

I dette indlæg vil jeg forsøge at samle op, og har derfor samlet nye videoer som viser smukke frisurer, der kan laves på mindre end 5 min.

De færreste vil bruge mere tid på badeværelset om morgenen ( eller i ville måske gerne, men der er bare ikke mere tid 😉 ) så derfor er en god hårrutine guld værd. Men hvis du går med samme frisure hver dag, så bliver det ofte lidt kedeligt.

Først kommer den gode metode til at få en høj, flot og fyldig hestehale.

 

3 hurtige knolde, som samtidigt er fine!

 

Her er der 4 gode bud på nemme frisurer ( spol 2 min ind i videoen for at se stylingen, da det første er reklame)

Rigtig god fornøjelse!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.