Inspiration

Sommerferie down time- hvad skal du bruge din til?

Nu er vi halvvejs igennem 2017, hvordan går det med din motivation?

 

2017 startede godt ud. For mit vedkommende var jeg klar til at starte nyt job , havde en masse ambitioner, og lysten til at starte på en frisk. Nu er det snart juli, og tingene har lidt udviklet sig i en anden retning. Ikke at det kun er dårligt, men jeg kan mærke på min selv, at motivationen er dalende. Ikke bare på den der “nu har jeg snart ferie, så sætter lige tempoet ned” agtig måde. Men på en mere fundamental facon.

Og det er jo lidt ærgerligt, og der er ingen andre end mig selv der kan gøre noget ved det. Så derfor har jeg kigget lidt i arkivet, og set om jeg ikke kan få sat lidt ord på mine resultater i år. Det at få ryddet op og tilføjet lidt på CV’et giver altid mere klarhed over mine styrker og svagheder. OG forhåbentlig viser der sig en god vej fremad.

 

Hvad gør du for at bevare motivationen i løbet af året? Har du en karriereplan, eller tilpasser du dig løbende? Giv gerne en kommentar i kommentarfeltet herunder.

 

 

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.