Inspiration,  Mode

Stil ikoner

Nogle gange er det rart med lidt inspiration fra seje kvinder, og deres misundelsesværdige garderobe. Nogle af mine stilikoner kommer her:

cu3 cu2 cu1cu4

Claire Underwood – fra House of Cards. Selvom hun er en fiktiv karakter, så er hendes stil bare SÅ gennemført og lækker. Den er perfekt at inkorporere i en karriere garderobe, branchen er stort set underordnet.

 

a1 a2 a3 a4

Amal Clooney – Hun er klog, dygtig og smuk. Og tillige virkelig stilet! Hun kan virkelig bære alt.

 

vb4 vb3 vb2 vb1

Victoria Beckham – De fleste har en mening om Scary Spice, men hun er en dygtig forretningskvinde, og uhyggeligt velklædt. Altid!

 

Det var nogle af de kvinder jeg henter inspiration fra. Hvor kigger i hen, når der skal samles inspiration til garderoben?

 

 

 

 

2 kommentarer

  • Annemette

    Jeg synes også Robin Wright (Claire Underwood) er en af de kvinder, der bærer en korthårsfrille med stil. Faktisk synes jeg, hun er både smukkere og sejere med det korte hår, end da hun havde en lang manke.

    • Corporate Mor

      Ja, helt sikkert! Hun har så meget pondus, det er jo helt vildt. Og hun kan være korthåret og feminin på engang. Ikke at det ene udelukker det andet, men de fleste kvinder bliver bare lidt mere butch med kort hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.