Inspiration

Tak for tålmodigheden!

Det roder lidt herinde, I know!

Jeg er stadig igang med finjusteringen af det nye design, og som i nok kan se så
går det ikke helt så hurtigt som jeg gerne ville. Jeg har  også noget arbejde/børn/kæreste/diverse jeg skal passe, ellers var kommet på plads i en ruf! Men jeg er i ivrig korrespondance med asiatisk udvikler, så mon ikke mine billeder snart kommer tilbage. Kryds venligst fingre!

I mellemtiden, så vil jeg bare ønske dig en rigtig god weekend! Jeg håber du skal lave noget dejligt med dine yndlingsmennesker. Måske til Kulturnat? Eller se “vild med dans” i sofaen?

Update – bloggen er nu helt i top og jeg har tilmed sat mig lidt mere ind i den tekniske side af tingene. Blandt det med hosting af IT, som man kan få hos Hostnordic. Hvis du er blogger eller har lyst til at blive det, så kan jeg kun anbefale at du googler eller går på youtube for at få lidt tips til det tekniske. Det føles godt at kunne løse det selv 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.