Diverse

Tekniske problemer

Nogle gange ville det være skønt at have en tekniker i baghånden…

 

Hvis du forsøgte at læse med på bloggen i weekenden, så er du muligvis en af dem som er gået forgæves. For bloggen var nede hele søndagen.. Og det tog mig en del tid i går aftes at overhovedet få adgang!

Men nu virker det hele igen, bortset fra layoutet. Så bær venligst over med mig, imens jeg får rettet det sidste til igen. Det er lidt noget rod, og jeg er ikke teknik ekspert, bare jurist. Men google er min ven 😉

Imens jeg roder lidt med rytmeboksen, så kan du jo passende læse op på dagens nyheder.

F.eks om dette vanvittige lovforslag i Rusland, som vil gøre straffen for at slå sin kone/kæreste/børn meget mildere! Forslaget, som i øvrigt er udarbejdet af en kvinde, er meget tæt på at blive enstemmigt vedtaget i Dumaen. Der kan man tale om at kvinde er kvinde værst…

Eller om hvordan det er vigtig for arbejdsgivere at sige pænt farvel til deres medarbejdere efter opsigelse. Jeg har selv netop haft sidste arbejdsdag, og det blev gjort så fint, så jeg vil, også af den grund, i høj grad anbefale virksomheden til andre.

Og så kommer der jo jævnligt artikler om hvordan kvinder på barsel, eller gravide ikke bliver kompenseret på lige fod med deres mandlige kolleger. Denne gang er det IDA som har lavet undersøgelsen blandt deres medlemmer, men jeg kan bekræfte at det også fungerer sådan blandt jurister. Det er utroligt at arbejdsgiverne ikke snart indser at de får bedre medarbejdere tilbage efter en barsel. Jeg siger ikke at man skal forgyldes fordi man vælger at reproducere sig selv. Men der er virkelig heller ikke nogen grund til at skabe den voldsomme forskel i lønudviklingen blandt mænd og kvinder, blot pga. 9-12 måneder væk fra jobbet.

Når det her teknik cirkus er overstået, så vender jeg tilbage med flere gode indlæg. Hav en dejlig mandag!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.