• Test af skoletasker – et godt udgangspunkt

  I min søgen efter den bedste skoletaske for mine unger fandt jeg på Jyllandsposten en rigtig god gennemgang af skoletasker – eller retter sagt en test af 4 forskellige skoletasker. Den er god at blive klog på, så jeg vil anbefale dig at læse denne test af skoletasker inden du køber. Og så kan du i de næste dage også læse lidt om min lille undersøgelse.  Jeg går dog mere op i det med priser og måske hvor man kan finde skoletasker på tilbud eller udsalg. Men der er nogle gode pointer i denne test af skoletasker, og dem skal du altså have med.

  En god test af skoletasker

  Det sjove er at de i artiklen / testen skriver at man skal vælge med hjernen og ikke så meget med føelserne – det er nemt gjort, men når man så præsentere en keeeedeligt skoletaske for specielt pigerne, så får man en “dur ikke”, og så kan man ellers læse op af den glimrende test af skoletasker for den unge dame, og jeg kan med sikkerhed sige; det hjælper ikke.

  Så ja, man skal vælge med hjernen, men man skal også vælge noget som kan “sælges” derhjemme, og der er det ikke altid det er hjernen der bliver brugt mest når det sker ;-)

  Her kan du finde den gode test af skoeltasker jeg har fundet på Jyllandsposten – Håber du kan bruge den, og måske kombinere den med de ting jeg finder ud af i den næste tid.

  Skriv et svar