Diverse,  Mode

Til manden der har alt, og lidt til.

Hjælp! Nu er det snart september, og det betyder fødselsdage i lange baner i min familie.

Og der kommer tilmed en hel særlig fødselsdag, nemlig min bedre halvdels. Og det er også klart den fødselsdag som jeg gruer mest for hvert år, for han er virkelig svær at købe noget til. Så jeg er gået i google mode og kigger på lækkert modetøj til mænd, og generelt herretøj. Du kan et længere indlæg fra en af mine gæstebloggere om den perfekte herreskjorte her.

Jeg har set nogle flotte ting hos Styled.dk ( Find fede styles her ) blandt andet denne her:

Men er det ikke lidt kedeligt at komme med endnu en trøje? Jeg kan hvertfald mærke at der skal noget mere til. Noget mere kapow, noget der bliver husket! Så måske jeg også skal have kig på noget bådudstyr, en humidor, gadgets til cyklen, spændende apps, og måske en god bog? Plus at jeg også skal finde på noget fra børnene. Jeg tænker at de enten tegner en virkelig “flot” tegning, eller laver en omgang karse.. Eller måske en stor sten? De plejer at kunne se guld i alt, så det bliver nok ikke noget problem for dem 😉

Jeg er temmelig ideforladt i denne omgang, og jeg håber snart at inspirationen kommer til mig. Så hvis du en god ide til en fødselsdagsgave til manden i dit liv? Sig endelig til, jeg har brug for hjælp her!

fede styles 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.