Diverse

Tilbage fra ferie blues.

Så gik der 4 uger, og kontoret er igen blevet hverdag..

 

Det var en dejlig lang sommer, og jeg er tilbage på kontoret. Jeg tror det er meget normalt at være lidt nede efter en dejlig pause. Jeg har dog også glædet mig at komme tilbage til hverdagen igen. Det kan noget at få lidt input fra andre voksne, og spise frokostpause uden at skulle opstille en redegørelse af om Hulk eller Skipper Skræk er stærkest. (Det er iøvrigt Skipper Skræk der er stærkest, hvis du skulle undre dig)

Jeg vil forsøge at nyde roen, og mine arbejdsopgaver. Jeg har startet med at skabe overblik over inboxen, og derefter er jeg gået igang med den plan jeg lagde inden jeg gik på ferie. Det meste af august skal gå med 2 projekter, og slagplanen for begge er ret klar.

Så når brandslukningen er klaret, så er der plads til at klø på.

DR.dk har lavet en liste med 10 ting som er gode at gøre, for at får den bedste opstart på arbejdet. Du finder listen her “Fra solseng til skrivebord”. 

Jeg håber du er kommet godt tilbage til din arbejdsplads og ikke er alt for langt nede ved udsigten til at skulle vente til juleferien, før der kommer mere ferie.

Jeg ser personligt frem til uge 42 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.