transporttid
Inspiration

Underholdning til pendlerne

Hvis du har lang transporttid på job, se læs med her.

Det er ikke alle som er så privilegeret som jeg, at kunne cykle på arbejde på 15 min. Så til de damer (og mænd) som har længere pendlertid, så kommer jeg her med nogle forslag til underholdning på vejen. Det kan også bruges til træning, hvis du har brug for en pause fra umchi- umchi musikken.

Ren underholdning på Instagram

Instagram er altid god for nogle sjove billeder, og @misrable_men er bestemt ingen undtagelse. Her kan du følge tilfældige mænd som er slæbt med på shopping af deres ægtefæller. Det er sjovere end det lyder 😉

Og så er jeg stor fan af den australske komiker Celeste Barber som under #challengeaccepted gør grin med diverse celebrities. Så har hun også #hothusband og mange andre morsomme vinkler.

Hvis du indimellem tager på forretningsrejser, så kan det være du kan relatere til denne instagram konto, hvor uhøflige passagerer bliver skammet ud. Der er også nogle ret mærkelig tilfælde imellem (og det er ofte lige så underligt at nogen rent faktisk har taget et billede af fremmede mennesker på flyet)

 Funny tweets

På Twitter følger jeg selv Svend Brinkmann. Han er virkelig morsom på en underspillet jysk akademisk facon. Jeg kan anbefale at følge ham på facebook også, hvor han ofte kommer med oneliners.

Hvis du er frisk på lidt politisk satire, så bør du følge den megakorte avis. Det er virkelig morsomt. Derudover skal du selvfølgelig også se nærmere på Sofie Hagen. Hun er dansk komiker, bosat i england, og meget fremme i medierne lige nu pga. stærke holdninger til bodyshamning. Og så er hun ret sjov.

Podcasts på farten

Hvis du har 20 minutters transporttid eller mere, så findes der virkelig mange gode podcasts efterhånden. Jeg holder selv meget af P1, og deres udvalg af podcasts om alle mulige emner.

Er du til krimi genren, så har jeg kun hørt gode ting om radiokrimien “Serial”.

Mads & Monopolet er altid hyggeligt, så hvis du trænger til en feel good på en grå mandag morgen i toget, så kan Mads Steffensen garanteret gøre det til en aldeles fremragende tur.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.