job
Diverse

Undgå at blive forstyrret af din telefon..

Det er fredag og jeg er igang med at lukke ned, før den står på vinterferie i næste uge! Ser frem til familietid, og knap så mange mails.

Jeg sidder jo i storrumskontor normalt, og der er rigtig mange forstyrrelser i løbet af en almindelig arbejdsdag. Så derfor prøver jeg at reducere mængden af “selvpåførte” forstyrrelser i form af pop-op mail beskeder og notifikationer på min arbejds og privattelefon.

I min søgen efter smarte apps og tricks til at gøre min arbejdstid lidt mere effektiv (for helt ærligt, hvem vil ikke gerne nøjes med at være på arbejde i 8 timer men producere lige så meget som på 12 timer?) er jeg faldet over en interessant artikel om hvordan du kan undgå forstyrrelser fra din telefon på arbejdspladsen. Og ikke bare din telefon og mail box, også dine kollegers telefoner og mailvaner.

Du kan læse mere her 4 tips til at undgå forstyrrelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.