• Vinterjakker fra molo – til piger og drenge

  I dag har jeg haft fri fra arbejde, og der skulle rigtig ske noget her i huset – har dog haft det rigtig skidt med ondt i halsen og hovedet. Er næsten på vej i seng, men vil dog lige runde bloggen af med et hurtigt indllæg om vinterjakker fra Molo.

  Jeg har den sidste tid skrevet en del om vinterjakker, og måske det har hjulpet nogen til at finde rundt i den store jungel af vinterjakker – der er jo nok at vælge mellem. I dag er det så Molo vinterjakker jeg kort vil præsentere med nogle flotte billeder og henvisninger til steder hvor du kan købe disse dejlige jakker.

  Blå Molo vinterjakke til drenge

  Hos Funky Little Monkey Børnetøj kan du finde denne dejlige blå vinterjakke fra Molo – lige en jakke for min yngste dreng. Blå er passer dejligt til ham.

  Den klassiske regnbuestribede vinterjakke fra Mole

  Du slipper ikke for at se denne klassiske vinterjakke fra Molo – dejligt at der er noget der holder år efter år. Den var helt sikkert noget der ville klæde min mindste af pigerne – når hun altså er klar til sådan noget tøj ,-)

  Denne jakke har jeg set hos Miniaturen hvor den står til 899,- kr.

  Der er flere vinterjakker fra Molo, men dem får du altså ikke i dag, for det er vist sengetid for Gitte nu – bare jeg så kan komme på arbejde i morgen, for skal nok sørge for at have nogle dage til gode når ungerne – måske – kommer hjem den næste tid med influenza (håber det ikke, men vi er nok som mange andre rimeligt udsat).

  Udsalg og tilbud – husk det nu

  Og som du ved med min blog, så opfordre jeg de besøgende til at smide links og henvisninger til steder på nettet hvor der kan findes tilbud eller udsalg på vinterjakker – i det her tilfælde fra Molo – sådan at andre kan få glæde af det. Hvis du har en webshop med Molo vinterjakker, så er du også velkommen til at lave reklamer herunder i kommentarfeltet når du har noget på tilbud eller udsalg.

  Knus
  Gitte

  Opdatering: sælger du vinterjakker til børn, og har du vinterjakker på tilbud eller udsalg, så er du meget velkommen til at skrive om dit udsalg her på siden. Dette gælder både hvis det er en molo vinterjakke til børn du har på udsalg, eller hvis du har andre vinterjakker på udsalg. Eneste krav er at det er jakker til børn du reklamere for. Det gælder naturligvis både for piger og drenge, og hvis du ikke selv sælger vinterjakker til drenge eller piger, men bare har fundet et godt udsalg på vinterjakker, så er du meget velkommen til at skrive om det udsalg du har fundet. Det gør du ved at skrive om det herunder i kommentarfeltet, og når jeg har set det igennem og set at et er et udsalg du skriver om, så godkender jeg, og så kan andre få glæde af det udsalg på vinterjakker du har fundet.

  Skriv et svar