Diverse

You’ve got to move it!

Det er vigtigt at holde sig igang, både fysisk og mentalt.

 

Motion er godt, det ved vi alle. Men alligevel er det ofte en af de ting som bliver skåret væk, i en travl hverdag. Særlig hvis man har børn, for så kan det være en overvindelse at komme ud af døren. Man skal enten afsted tidligt, før de vågner, eller om aftenen når de er gået i seng. Man kan også lave en aftale med sin partner om at man tager afsted, og partneren så står for putning/opvågning. Det kan dog være noget af en mundfuld for en person, særlig hjemme ved os med to raske drenge.

Så jeg er mest til aften holdet, hvor jeg kan tage afsted når børnene sover. Lige nu dyrker jeg løb og yoga, og pt går det ret fint med at komme afsted. Der er forår i luften, og det er lyst næsten til kl. 21.00.

Hvis du synes det er lige grænseoverskridende nok at skulle udenfor, så er der jo også fitnesscenter muligheden. På mit gamle arbejde havde vi et fitnesscenter på sitet, og det brugte jeg flere gange om ugen. Det var ret fint lige at tage 30 min styrketræning inden jeg skulle hente børnene. På mit nuværende job er der også nogle fitness faciliteter, men jeg er ikke kommet igang endnu. Det er dog min plan i denne uge. På med tøjet og så bare 30 min. Alle har 30 min.

Hvis man er rigtig seriøs med træningen så er proteinpulver måske vejen frem til de tonede muskler. Og ellers har billig fitness også de bedste yoga måtter, som jeg varmt kan anbefale.  

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.